Meniu
Home Cadouri Personalizate Oferte Ocazii PetGift Home Decor Contact

Termeni si conditiiPrezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Giftday.ro . 

Site-ul Giftday.ro  este operat de societatea MARCRIS CENTER S.R.L., cu sediul in Std.Dealul Zorilor, IASI, IASI, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/1732/2017. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT ca vizitator al site-ului pentru vizualizarea acestuia, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) fara sa implice existenta unui acord scris de utilizare intre MARCRIS CENTER si fara sa necesite neaparat crearea si utilizarea unui CONT. Utilizand website-ul www.Giftday.ro, UTILIZATORUL este implicit de acord cu prezentele “Termeni si Conditii”. In caz contrar acesta are dreptul de a renunta oricand la utilizarea acestui SITE. 

CLIENT - Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior si lansarii si primirii unei comenzi. 

DOCUMENT – prezentul fisier “Termeni si Conditii” 

COMANDA - exprimarea dorintei de achizitionare a unuia sau mai multor produse si/sau servicii prin intermediul site-ului www.Giftday.ro, realizata de un CLIENT care isi doreste ca produsul(ele) respective sa fie livrate la adresa mentionata in formularul Cosului de cumparaturi. 

COMANDA SPECIALA – este o COMANDA de produse personalizate sau confectionate la cerere, in cantitati sau dimensiuni diferite fata de cele aflate pe site, care pot fi realizate cu elemente din design-ul produselor prezentate pe SITE sau care incorporeaza anumite imagini trimise de catre CLIENT 

CONTRACT LA DISTANTA - conform definitiei cuprinse in O.G.34/2014,art.7, contractul la distanta este încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul; este COMANDA realizata pe site-ul www.Giftday.ro si confirmata de catre MARCRIS CENTER SRL verbal (telefonic) sau electronic (email), fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului. Comanda neconfirmata de catre MARCRIS CENTER SRL nu are valoarea unui Contract.


Drepturile de autor:

Tot ce inseamna text, logo, poze, elemente de grafica web, script, programe, baza de date si tot ceea ce rezulta din aceastea, sunt proprietatea SC MARCRIS CENTER SRL conform legii in vigoare referitoare la drepturile de autor. Atat sigla cat si sloganul postate in cadrul acestui site apartin deasemenea SC MARCRIS CENTER SRL. Folosirea oricaror elemente mai sus mentionate fara acordul SC MARCRIS CENTER SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesarea siteului Giftday.ro

Libertatea fiecarei persoane de a accesa siteul este neconditionata. Doar in cazul in care doriti sa descarcati, sa copiati sau sa folositi in scop personal continutul acestui website intrati in subincidenta drepturilor de autorspecificate mai sus.

Este interzisa vanzarea, revanzarea, copierea, reproducerea, exploatarea sau vizitarea acestui website in alte scopuri decat cele pentru care a fost creat adica strict comercial (vanzarea de produse catre clienti).

Este interzisa folosirea meta-tagurile sau a altor texte care nu sunt la vedere ce apartin de drept Giftday.ro si care contin acest nume.

Metode de plata si livrare:

Pentru orice comanda din magazinul www.Giftday.ro , poti alege una dintre modalitatile de plata prezentate mai jos:

1. Plata online prin card de debit/ credit prin procesatorul de carduri https://www.euplatesc.ro/

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!

 - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Plata in numerar, la livrare 

Daca doresti sa platesti in numerar, la livrare vei achita contravaloarea comenzii tale direct curierului care iti aduce produsul. In colet vei gasi si factura. Chitanta o vei primi de la Curier.

3. Ordin de plata 

Daca doresti sa achiti comanda prin ordin de plata, ai la dispozitie urmatoarele date:

Beneficiar: SC MARCRIS CENTER SRL

Cod de identificare fiscala: RO37736309

Cont: Banca Transilvania, Cont RO50BTRLRONCRT0400148201

Reprezentand: (se completeaza/ se scrie numarul facturii proforme)

Dupa ce ai efectuat plata, pentru a putea incepe executia comenzii, te rugam sa ne trimiti o copie a ordinului de plata pe e-mail, la contact@giftday.ro

Daca ai platit printr-un serviciu de online banking, pentru a putea incepe executia comenzii, te rugam sa ne trimiti confirmarea platii prin e-mail la contact@giftday.ro

Returnarea produselor:

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Cu S.C. MARCRIS CENTER S.R.L. beneficiati de 14 zile ferme prevazute de Legea Cosumatorului pentru a ne returna un produs care nu va satisface. In aceasta perioada puteti returna produsul asumand costurile de curierat impreuna cu factura primita.

Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor" si sa fie insotite de factura fiscala .

"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000 si modificarile din OUG 34/ 2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse de pe site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 16 Returnarea produselor trebuie sa se faca pe cat este posibil in ambalajul original, dar cu toate accesoriile si documentele si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, trebuie sa fie noi, fara sa fi fost purtate sau folosite de nici un fel (spalate, impregnate cu parfum sau odorizante de camera, etc), trebuie sa fie complete (impreuna cu toate accesoriile si etichetele sale). Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. 

Produsele livrate trebuie sa fie retrimise catre S.C.MARCRIS CENTER S.R.L pe costurile si responsabilitatea consumatorului care se obliga de asemenea sa se asigure ca transportarea acestuia(acestora) se va face astfel incat sa nu afecteze starea produsului, in ambalajul original. 

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact produsele personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.


Consumatorul poate solicita returnarea produselor personalizate in urmatoarele situatii:

1. Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site sau produsele prezinta defecte de fabricatie. 

In acest caz, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului conform specificatiilor sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferenta pana la valoarea produsului mai scump, iar daca se inlocuieste cu un produs mai ieftin, MARCRIS CENTER SRL va returna diferenta.Costurile de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de SC MARCRIS CENTER S.R.L.

2. Produse ce au fost livrate gresit, alte produse decat cele solicitate pe site prin comanda ferma.

Consumatorul va returna produsul pentru inlocuire, fara sa mai achite cheltuieli de transport. In acest caz poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. 

Descarcati de aici formularul, il completati si apoi trimiteti pe mail acest formular standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Dacă folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de retragere. Acest formular se trimite inapoi completat doar dacă doriti sa returnati produsele comandate.

Renuntarea la cumparare pentru produsele fara personalizare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs  MARCRIS CENTER SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Cheltuielile de retur sunt suportate de consumator.

Rambursarea sumei se va face in cel mult 10 zile de la data returnarii produsului. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului de catre MARCRIS CENTER SRL. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs. 


Livrare Standard

Fiind un magazin online ce se adreseaza intregii tari, GiftDay.ro va aduce la cunostinta ca poate trimite oriunde in tara comanda (coletul) dumneavoastra. Mai multe detalii veti putea gasi mai jos:

Tipuri de transport disponibile:

SAMEDAY - Acoperire nationala

URGENT CARGUS – Acoperire nationala.

 Timpul de livrare

   Comenzile trimise incepand cu vineri dupa ora 13:00 si pana luni dimineata ora 9:00 vor fi procesate luni, in ordinea sosirii. In cazul in care volumul comenzilor depaseste capacitatea noastra de procesare, acestea vor fi procesate in urmatoarea zi. Comenzile speciale vor avea conditii separat stabilite pentru plata si livrare, in functie de specificul acestora.

   Livrarea se va face prin serviciul de curierat rapid, iar comanda ajunge la CLIENT in termenul estimat de livrare indicat in pagina produsului la momentul plasarii comenzii si se calculeaza din momentul primirii pe email a confirmarii de inregistrare a comenzii pentru produsele aflate in stoc. Termenul este unul estimat si poate suferi modificari, inclusiv in functie de gradul de incarcare a rutelor de destinatie si volumul de livrari ale firmei de curierat, urmand ca pentru produsele care nu se mai afla in stoc sau pentru comenzile speciale sa se agreeze impreuna cu CLIENTUL un alt termen de livrare, agreat in prealabil cu MARCRIS CENTER S.R.L la plasarea COMENZII. Odata preluata comanda de catre curier, MARCRIS CENTER S.R.L nu are nicio obligatie de a urmari comanda/contacta curierul in vederea clarificarii oricaror detalii cu privire la statusul livrarii comenzii, cu toate acestea, MARCRIS CENTER S.R.L va oferi CLIENTULULUI suportul necesar si rezonabil in vederea clarificarii statusului acesteia cu curierul.

   In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului agreat expres in scris intre Client si MARCRIS CENTER S.R.L, MARCRIS CENTER S.R.L va informa Clientul prin e-mail, caz in care Clientul poate renunta in scris la comanda, iar in eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 10 de zile de la data renuntarii.

   MARCRIS CENTER S.R.L va depune toate eforturile pentru respectarea termenelor de livrare estimate mentionate pe site. Totusi, MARCRIS CENTER S.R.L nu poate fi responsabila pentru eventualele intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza care nu este in controlul direct al MARCRIS CENTER S.R.L, inclusiv cauze imprevizibile, cauze insurmontabile precum cazul fortuit sau cazuri de forta majora.

   In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom investiga impreuna cu societatea de curierat motivele care au determinat acest lucru. Pe parcursul acestei perioade, nici o returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.

   In eventualitatea depasirii termenului de livrare estimat pentru produsele aflate in stoc, MARCRIS CENTER S.R.L isi rezerva dreptul sa livreze comanda chiar cu depasirea termenului de livrare estimat, in cazul in care MARCRIS CENTER S.R.L nu a fost contactat in scris de catre CLIENT cu privire la anularea comenzii datorita depasii termenului de livrare. In situatii particulare, MARCRIS CENTER S.R.L poate informa CLIENTUL in prealabil cu privire la intarzierea livrarii comenzii in cazul in care comanda nu a fost procesata in vederea stabilirii de comun acord a unui nou termen de livrare sau anularea comenzii / returnarea contravalorii acesteia in cazul in care a fost achitata. Lipsa primirii de catre MARCRIS CENTER S.R.L a unui raspuns din partea CLIENTULUI cu privire la intarzierea livrarii sau imposibilitatea contactarii CLIENTULUI la datele de contact indicate sau lispa unui raspuns in urma apelului telefonic, se va considera ca accept tacit al CLIENTULUI pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru r anularea comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, iar termenul de livrare estimat a fost depasit cu minim 3 (trei) zile lucratoare MARCRIS CENTER S.R.L va inapoia sumele platite CLIENTULUI . In orice situatie in care termenul de livrare estimat a fost depasit MARCRIS CENTER S.R.L poate (la libera discretie fara a isi asuma o obligatie in acest sens) sa propuna solutii de recompensare in cazul in care CLIENTUL accepta preluarea comenzii avand termenul de livrare estimat depasit (exemplu: voucher cadou, reducere la urmatoarele comenzi plasate).

 Tariful de transport

 16 lei - pe langa pretul produsului/produselor achizitionate ce va fi afisat in cosul de cumparaturi.


 Drepturi de autor 

Prin trimiterea imaginilor spre a fi prelucrate de catre noi, va asumati si declarati pe propia raspundere ca detineti drepturile de autor ale imaginii,sau permisiunea scrisa a propietarului de a folosi imaginea sau imaginile respective. www.giftday.ro  nu va fi responsabil sub nici o forma de eventualele litigii ce pot aparea in urma nerespectarii legii dreptului de autor. 

Intregul continut al site-ului www.giftday.ro ( baze de date, texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, concepte creative etc.) este proprietatea MARCRIS CENTER SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Imaginile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video etc. sunt  publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi, cu respectarea legilor copyright-ului.


Disponibilitatea produselor

Produsele MARCRIS CENTER SRL. sunt supuse constrangerilor productiei artizanale. Livrarea produsele comandate se realizeaza in termen de 1-2 zile lucratoare incepand cu data comenzii dumneavoastra. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate materie prima) nu putem sa realizam comanda dvs. ne angajam sa va anuntam de indisponibilitatea temporara si cum putem remedia problema.

Declinarea responsabilitatii

Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. SC MARCRIS CENTER SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca SC MARCRIS CENTER SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi din punct de vedere al nuantelor de culoare,fapt datorat diferentelor de culoare intre nuantele digitale, prezentate pe monitor si nuantele tiparite. In acest sens, nu vom emite o notificare prealabila.

Valoarea maxima a obligatiilor SC MARCRIS CENTER  SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC MARCRIS CENTER  SRL de la clientul respectiv. Dupa expedierea acceptarea produselor si trecerea termenului de 10 zile pentru returnarea produselor, clientul nu mai poate pretinde catre SC MARCRIS CENTER  SRL returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.


 Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi facute publice conform Legii de protectia datelor cu caracter personal si Codului de procedura fiscala.

Informatiile pe care ni le comunicati sunt necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absenta acestor informatii poate antrena anularea comenzii dumneavoastra. Prin comandarea produselor pe site-ul www.GiftDay.ro  va angajati sa ne furnizati informatii corecte si valabile. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC MARCRIS CENTER SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.Comunicarea de informatii false este contrara tuturor conditiilor generale mentionate mai sus precum si conditiilor de utilizare prezente pe site.

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, ulterior dupa ce ati plasat o comanda pe website-ul nostru si ati acceptat termenii si condiitiile noastre ne-ati dat acordul express pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in scopuri de marketing, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

Întotdeauna ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin email office@giftday.ro

– Contactarea GiftDay folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

Acordul pentru Comunicări de Marketing

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, utilizatorul își exprimă acordul explicit pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal în scopuri de marketing direct, inclusiv, dar fără a se limita la, trimiterea de mesaje SMS, email-uri și alte comunicări de marketing.

Dreptul de a se retrage

Utilizatorii au dreptul de a se retrage în orice moment din consimțământul acordat pentru comunicări de marketing direct. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

Tipurile de Comunicări

Comunicările de marketing direct pot include, dar nu se limitează la: a. Mesaje SMS b. Email-uri c. Comunicări prin alte mijloace electronice sau tehnologii similare

Protecția Datelor Personale

Datele cu caracter personal colectate în cadrul campaniilor de marketing direct vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate a magazinului nostru online.

Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct, vă rugăm să ne contactați la adresa office@giftday.ro

Prin incheierea contractului la distanta ( plasarea comenzii pe site ) clientul isi da consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scopuri de marketing.

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului giftday.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori/client si administrator giftday.ro , SC MARCRIS CENTER SRL (giftday.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Asistenta si solutionarea problemelor

Pentru informatii suplimentare, asistenta si rezolvarea problemelor te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 075.67.82.736 sau prin e-mail contact@giftday.ro . Programul este de luni pana vineri, intre ora 9- 17, cu exceptia sarbatorilor legale sau a unor evenimente speciale pe care le vom anunta pe site.


Disponibilitatea serviciului 

Administratorul giftday.ro stickere auto si decorative (giftday.ro)  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului giftday.ro stickere auto si decorative (giftday.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Clientul nu poate efectua comenzi telefonice , ci poate fi doar ajutat sa plaseze o comanda online. 

STICKERELE DECORATIVE NU SE APLICA PE PERETII CARE AU FOST VARUITI CU VAR LAVABIL CE ARE TEFLON , SILICON , RĂȘINI IN COMPONENTA , consumatorul efectueaza comanda pe propria raspundere. 

MARCRIS CENTER isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul sau orice continut, fara notificare prealabila a CLIENTULUI. 

MARCRIS CENTER nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. 

Daca oricare dintre clauzele din prezentul DOCUMENT va fi gasita nula, indiferent de cauza, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni.