Cariere

Oh, hei, noi suntem GiftDay

Încântați de cunoştinţă


O echipă,
5000 de produse.

Alătură-te echipei GiftDay!

Ți-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă tânără și dinamică? Noi suntem deschiși, onești și abia așteptăm să povestim pe îndelete despre tine și visurile tale, despre ce îți place să faci și ce ți se potrivește. S-ar putea să descoperi că ai ajuns la locul potrivit, printre oamenii potriviți pentru tine. Așa că hai să ne cunoaștem!Fiecare om,
are rolul lui.

La GiftDay, credem cu tărie că fiecare om aduce o valoare unică și esențială în echipa noastră. Așa că, la fel ca o orchestră bine armonizată, fiecare membru are un rol unic de jucat pentru a crea muzica noastră colectivă de succes.    


Ce facem?

Este posibil să știți deja că producem cadouri personalizate, dar facem mult mai mult decât atât. A oferi și a primi cadouri nu este doar despre cadoul în sine, ci și despre mesajul din spatele lui. Sentimentul. Este gândul care contează. Toate acestea, împreună cu momentul potrivit al oferirii cadoului, sunt ceea ce îl face atât de special pentru destinatar.

Ajutăm clienții noștri să creeze aceste momente speciale. Prin website-ul GiftDay oferim oamenilor idei pentru cadouri de suflet, cu suflet. Cu ajutorul personalizarii online putem da viață acestor idei simplu și ușor. Și suntem aici pentru ei, chiar și atunci când lucrurile nu merg conform planului.


8 Posturi disponibile
Operator print digital

Postul de Operator Print Digital implică gestionarea și operarea echipamentelor de imprimare digitală pentru producția de cadouri personalizate.

Operator printer UV

Operatorul printer UV operează și întreține imprimantele UV pentru a imprima direct pe diverse suprafețe.

Operator comenzi

Postul de Operator Comenzi implică gestionarea comenzilor, comunicarea cu clienții, facturarea și generarea AWB-urilor pentru livrare. Este responsabil pentru procesarea eficientă și precisă a comenzilor, asigurându-se că clienții sunt serviți în mod satisfăcător și comenzile sunt livrate corect.

Economist

Postul de Economist implică gestionarea contabilității primare în programe de contabilitate și menținerea evidenței stocurilor.

Content Manager

Content Manager-ul este responsabil pentru crearea, planificarea și gestionarea conținutului online, cum ar fi articolele, postările pe rețelele sociale, videoclipurile și alte materiale. Acesta dezvoltă strategii de conținut și se asigură că mesajele sunt consistente cu obiectivele companiei.

Administrator Website

Administratorul de website gestionează și menține site-ul web, asigurându-se că acesta funcționează corect, actualizând conținutul și rezolvând problemele tehnice.

Graphic Designer

Graphic Designer-ul creează elemente grafice pentru diverse proiecte interne, inclusiv design de produs, bannere si multe alte materiale, pentru a comunica vizual și a sprijini identitatea brandului GiftDay

PPC Specialist

Specialistul PPC (Pay-Per-Click) este responsabil pentru gestionarea și optimizarea campaniilor publicitare online plătite pentru a maximiza vizibilitatea și eficiența lor.