Meniu
Home Cadouri Personalizate Oferte Ocazii PetGift Home Decor Contact

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal

Politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal are drept scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal de catre S.C. MARCRIS CENTER S.R.L., o societate romana, cu sediul social in Iași, Std.Dealul Zorilor, nr. 6, Romania, inregistrata la Registrul Comertului in conformitate cu J22/1732/2017, cod unic de inregistrare RO37736309 (denumita in continuare "GiftDay").

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele cu caracter personal in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE ("GDPR"). Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturala sau sociala.

Aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal se refera la datele cu caracter personal ale clientilor, furnizorilor, partenerilor nostri de afaceri, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.giftday.ro, precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formular de contact sau prin intermediul altor variante off-line.

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, ulterior dupa ce ati plasat o comanda pe website-ul nostru si ati acceptat termenii si condiitiile noastre ne-ati dat acordul express pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in scopuri de marketing, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

Întotdeauna ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin email office@giftday.ro

– Contactarea GiftDay folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

Acordul pentru Comunicări de Marketing

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, utilizatorul își exprimă acordul explicit pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal în scopuri de marketing direct, inclusiv, dar fără a se limita la, trimiterea de mesaje SMS, email-uri și alte comunicări de marketing.

Dreptul de a se retrage

Utilizatorii au dreptul de a se retrage în orice moment din consimțământul acordat pentru comunicări de marketing direct. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

Tipurile de Comunicări

Comunicările de marketing direct pot include, dar nu se limitează la: a. Mesaje SMS b. Email-uri c. Comunicări prin alte mijloace electronice sau tehnologii similare

Protecția Datelor Personale

Datele cu caracter personal colectate în cadrul campaniilor de marketing direct vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate a magazinului nostru online.

Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct, vă rugăm să ne contactați la adresa office@giftday.ro

Prin incheierea contractului la distanta ( plasarea comenzii pe site ) clientul isi da consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scopuri de marketing.

Aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal descrie:

·        Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam si procesam;

·        Scopurile pentru care colectam si folosim datele dvs. cu caracter personal;

·        Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;

·        Durata procesarii acestor date;

·        Drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modul in care le puteti exercita;

·        Cui ii putem dezvalui datele cu caracter personal.

I. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL. SCOPUL SI TEMEIUL PROCESARII

In contextul interactiunii dumenavoastra cu GiftDay, dumneavoastra ca persoana fizica, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam. Va informam ca folosim datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

1. Daca sunteti client sau potential client al GiftDay

1.1. Scopurile prelucrarii

1.1.1. Furnizarea produselor si serviciilor solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele solicitate. De exemplu, in livrarea de produse catre dumneavoastra, este posibil sa ne bazam pe datele dumneavoastra cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Totodata, in vederea procesarii platilor efectuate in cazul achizitiei de produse online, prin intemediul web site-ului nostru, putem procesa datele cardului dumneavoastra bancar.

Ne intemeiem in acest caz pe indeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii (inclusiv efectuarea livrarilor, procesarea platilor).

1.1.2. Comunicarea cu dumneavoastra

Este posibil sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru si de produsele si/sau serviciile noastre precum si de procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin intermediul web site-ului nostru www.giftday.ro.

In acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu solicitarile dumneavoastra. Scopul prelucarii in acest caz este analizarea cererilor dumneavoastra si oferirea de raspunsuri la acestea.

1.1.3. Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelua unele dintre datele dumneavoastra in contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe obligatii impuse de lege (de exemplu, obligatia de a respecta legile fiscale). In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

1.1.4. Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newsletter-uri de specialitate despre produsele si serviciile noastre, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newsletter-uri in viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la contact@giftday.ro.

1.2. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra

a) In situatia in care achizitionati produse prin intermediul web site-ului nostru (indiferent daca aveti sau nu cont pe site) – datele pe care le prelucram sunt: numele dumneavoastra, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastra (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).

In cazul in care doriti sa platiti pentru produsele achizitionate de la GiftDay prin card de credit sau de debit, vi se va solicita sa furnizati informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit exclusiv in vederea procesarii platii dumneavoastra, utilizand aceasta modalitate.

Toate raporturile nascute dintre GiftDay si fiecare client prin intermediul website-ului pentru sau dupa transmiterea unei comenzi se vor realiza conform Termenilor si conditiilor site-ului si a acestei Politici de Confidentialitate.

b) Daca aveti un cont pe site-ul nostru - datele pe care le prelucram sunt: numele dumneavoastra, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastra (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese).

Crearea unui cont pe website nu este conditionata de transmiterea unei comenzi. Totusi, crearea unui cont poate facilita comanda produselor avand in vedere ca odata introduse datele dumneavoastra la momentul crearii contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecarei comenzi in parte.

Astfel, prin crearea unui cont puteti salva produsele dorite intr-o lista, sa vizualitati comenzile anterioare transmise prin intermediul site-ului si sa aveti completate automat datele dumneavoastra cand plasati o comanda.

Totodata, in vederea accesarii contului dumneavoastra va trebui sa va stabiliti si o parola. Va rugam sa va asigurati ca mentineti secretul parolei precum a oricaror altor informatii legate de contul dumneavoastra

Datele dumnevoastra vor fi stocate in vederea inregistrarii si operarii contului deschis pe site-ul nostru, cu scopul de a va oferi posibilitatea de a va administra in mod eficient comenzile.

2. Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact a unui client sau potential client al GiftDay

2.1. Scopurile prelucrarii

2.1.1. Furnizarea de servicii si produse solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a pregati si a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relatia cu clientul pe care il reprezentati. Ne bazam in acest caz pe interesul legitim in furnizarea produselor noastre in functie de domeniul nostru de activitate si de gestionarea relatiei cu clientii nostri.

2.1.2. Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu solicitarile dumneavoastra si cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazam in acest caz pe si interesul legitim in furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastra in contextul furnizarii serviciilor si produselor in baza unei obligatii legale, daca este cazul. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

2.1.4 Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, sa folosim datele dumneavoastra de contact pentru a va furniza in forma electronica newsletter-uri de specialitate despre serviciile si produsele noastre, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newsletter-uri in viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail contact@giftday.ro.

2.2. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt: numele, e-mailul, telefonul, precum si alte date cu caracter personal furnizate catre GiftDay, daca este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus.

In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastra.

3. Daca sunteti angajat sau alt colaborator al unui client GiftDay sau potential client

3.1. Scopurile prelucrarii

3.1.1. Furnizarea de servicii si produse solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru a pregati si a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relatia cu clientul pe care il reprezentati. Ne bazam in acest caz si pe interesul legitim in furnizarea produselor si/sau a serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.2. Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu solicitarile dumneavoastra si cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazam in acest caz pe interesul legitim in furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.3. Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastra in contextul furnizarii serviciilor si/sau produselor bazate pe obligatii impuse de lege, daca este cazul. In acest caz, motivele pentru prelucrare sunt indeplinirea unei obligatii legale.

3.1.4. Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, sa folosim datele dumneavoastra de contact pentru a va furniza in forma electronica newletter-uri de specialitate despre serviciile si produsele noastre, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newsletter-uri in viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la contact@giftday.ro.

3.2. Categoriile de date prelucrate in acest context

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, precum si alte date cu caracter personal furnizate GiftDay, de obicei de catre dumneavoastra, daca este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus.

In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastra, fie de catre client.

4. Daca sunteti partener de afaceri sau furnizor GiftDay

4.1. Scopurile prelucrarii

4.1.1. Intretinerea relatiei noastre contractuale cu dumneavoastra

Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru a intretine relatia noastra contractuala cu dumneavoastre. Ne bazam in acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.

4.1.2. Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazam in acest caz si pe indeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.

4.1.3. Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastra in contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, daca este cazul. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

4.2. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs., precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct.

5. Daca sunteti reprezentant, persoana de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri GiftDay

5.1. Scopurile prelucrarii

5.1.1. Intretinerea relatiei noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru a intretine relatia contractuala cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). In acest caz, ne bazam pe interesul legitim de a asigura ca relatia contractuala este gestionata in mod corespunzator.

5.1.2. Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra de parteneriat. In acest caz, ne bazam pe interesul legitim de a asigura ca relatia contractuala este gestionata in mod corespunzator.

5.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastra in contextul furnizarii serviciilor si al produselor noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

5.2. Categoriile de date prelucrate in acest context

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, adresa, precum si alte date cu caracter personal furnizate catre GiftDay, de obicei de catre dumneavoastra, daca este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus.

In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastra, fie de catre partenerul de afaceri.

6. Daca aplicati pentru un job

Folosim datele cu caracter personal continute in CV-urile pe care le primim de la dumneavoastra pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie in cadrul GiftDay. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul incheierii si executarii unui contract.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele dumneavoastra, adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse in CV-uri, detalii despre educatie si formare, calificarile profesionale, precum si alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza direct.

7. Daca sunteti vizitator al site-ului nostru web

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra cand vizitati site-ul nostru de internet, www.giftday.ro, pentru a procesa si a raspunde intrebarilor dumneavoastra transmise prin intermediul site-ului nostru, precum si pentru a trimite newsletter-urile la care v-ati abonat in timp ce vizitati site-ul nostru.

Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate in legatura cu activitatea, serviciile si produsele noastre. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dumneavoastra, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Utilizam Google Analytics pentru a analiza informatiile colectate de la vizitatorii site-ului indiferent daca si-au creat un cont sau nu. Aceste informatii permit companiei GiftDay sa inteleaga mai bine utilizatorii site-ului si modul in care il utilizeaza. Nicio informatie de identificare personala este inclusa in acest tip de raportare.

II. PUNEREA LA DISPOZITIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dumneavoastra, GiftDay va solicita sa furnizati categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea (inclusiv, printre altele, sa va oferim servicii si produse).

Daca furnizati GiftDay datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care GiftDay intentioneaza sa proceseze datele cu caracter personal, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal.

III. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Desi, de regula, nu vom dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti, putem:

·        Daca este necesar, transfera datele dumneavoastra prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanta, numai prin aplicatii securizate, unor terte parti, cum ar fi partenerii comerciali ai GiftDay, care actioneaza in calitate de procesatori de date pentru si in numele GiftDay (de exemplu, pentru hosting, asistenta legala si financiara, furnizori sau prestatori de servicii care ofera asistenta la expediere), cu care GiftDay a incheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementarile UE si de reglementarile nationale. Vom transfera datele unor terte parti exclusiv in masura necesara pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dumneavoastra sunt colectate si prelucrate.

·        Dezvalui datele pentru a ne conforma legii sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati legale, cum ar fi un mandat sau o citatie. GiftDay ar putea, de asemenea, sa impartaseasca informatiile cu buna-credinta in cazul in care consideram ca este necesar sa prevenim sau sa gestionam fraude sau sa protejam GiftDay.

·        Daca este necesar, sa dezvaluie date cu caracter personal relevante autoritatilor competente, in contextul furnizarii produselor si serviciilor pe care le-ati solicitat de la noi.

IV. DURATA PROCESARII

Intentionam sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal pe durata contractului incheiat cu dumneavoastra, precum si dupa aceea, in conformitate cu politicile noastre interne si cu obligatiile legale care ne revin.

In cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de pastrare a inregistrarilor sau autoritatile publice.

Imediat dupa incheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:

·        Sterse sau distruse in siguranta; sau

·        Transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind pastrarea inregistrarilor).

Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi sterse imediat daca va dezabonati de la serviciul nostru de newsletter.

V. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

·         Dreptul de accesare - va permite sa obtineti confirmarea ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de noi si, in cazul unui raspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;

·         Dreptul de rectificare - va permite rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care acestea sunt inexacte;

·         Dreptul de stergere - va permite sa obtineti stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate, sau v-ati retras consimtamantul atunci cand prelucrarea avea ca temei consimtamantul dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal);

·         Dreptul de restrictionare - va permite sa obtineti restrictionarea procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, atunci cand contestati exactitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);

·         Dreptul de a va opune - va permite sa va opuneti prelucrarii in continuare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in conditiile si limitele stabilite de lege;

·         Dreptul la portabilitatea datelor - va permite sa primiti datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit in mod automat sau sa transmiteti aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucurosi sa asiguram exercitarea acestor drepturi.

Puteti sa va exercitati in mod liber si in orice moment drepturile dumneavoastra mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi, depunand la noi, in calitate de operator, o solicitare scrisa la S.C. MARCRIS CENTER S.R.L., la adresa: Std.Dealul Zorilor, nr. 6, Iași, sau prin e-mail la adresa contact@giftday.ro

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de protectie a datelor.
Va incurajam sa ne contactati imediat daca considerati ca datele dumneavoastra cu caracter personal au fost furnizate fara consimtamant. Ne angajam sa tratam intotdeauna cererile dumneavoastra cu cea mai mare atentie si sa adresam intrebarile pe care le aveti in cel mai scurt timp posibil.

VI. SECURITATE

Ca parte a administrarii site-ului nostru, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor prezentate prin prelucrare, in special din cauza utilizarii incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterarii, dezvaluirii, achizitionarea sau accesul, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea.

Veti fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-un interval rezonabil de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un functionar competent determina ca notificarea ar impiedica o investigatie penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi intarziata conform instructiunilor functionarului competent. Vom raspunde cu promptitudine la solicitarile dumneavoastra referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

VII. MODIFICARI

Aceasta Politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal intra in vigoare incepand cu data de 25 mai 2018. Aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal poate fi actualizata.

Cand vom face acest lucru, vom posta aceste modificari pe site-ul nostru, astfel incat sa aveti intotdeauna acces la detalii despre informatiile pe care le colectam, cum si in ce circumstante le utilizam si daca este cazul, le dezvaluim. Orice astfel de modificare, materiala sau de alta natura, va intra in vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Daca, in orice moment, decidem sa folosim datele cu caracter personal intr-o maniera diferita de cea declarata in momentul colectarii lor, va vom notifica prin e-mail. Veti avea posibilitatea de a alege daca putem sau nu sa va folosim datele in acest mod diferit. In caz contrar, daca este posibil, vom utiliza datele in conformitate cu Politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal conform careia datele au fost colectate.

VIII. ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru contine linkuri catre alte site-uri web. Aceasta politica de confidentialiate si protectia datelor cu caracter personal se aplica numai in cazul acestui site, astfel incat, atunci cand va conectati la alte site-uri web, trebuie sa cititi propriile politici de confidentialitate.

IX. INFORMATII DE CONTACT

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la modul in care procesam informatiile dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra in conformitate cu aceasta politica, va rugam sa ne trimiteti o solicitare scrisa, folosind urmatoarele date de contact: contact@giftday.ro.

Ne vom asigura ca sunt luate masurile adecvate pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informatiile vor fi furnizate pe cale electronica, daca este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati in mod expres transmiterea in scris.