Livrare

Taxa livrare la plata cu cardul: 9.99 lei

Plata cu cardul

Plățile cu cardul nu numai că aduc o experiență mai comodă și sigură, dar vă oferă și oportunități de economisire pe care numerarul nu le poate oferi.

Tranzactii in siguranta

Plățile cu cardul oferă o securitate sporită comparativ cu numerarul. În caz de pierdere sau furt a cardului, puteți bloca rapid cardul pentru a preveni utilizarea neautorizată. Multe carduri au și funcții de securitate, cum ar fi verificarea în două trepte sau biometria (amprenta digitală sau recunoașterea facială) pentru a vă proteja 

A GIF Image

Taxa livrare la plata ramburs: 16 lei

Timp de procesare comanda: 24 ore

Produse livrate in siguranta

Alegeți siguranța pentru livrarea produselor dvs.! Optând pentru livrarea cu cardul, vă asigurați că achizițiile ajung în mâinile dvs. în condiții perfecte. Evitați riscurile pierderilor sau deteriorării și bucurați-vă de liniștea unei livrări sigure și protejate.

Timp scurt de livrare

Descoperiți plăcerea livrării rapide! Alegeți să plătiți cu cardul și beneficiați de timp scurt de livrare pentru produsele dvs. Prețuiți fiecare moment și evitați așteptările lungi. Cu plățile cardului, comanda dvs. va ajunge rapid la ușa dvs., oferindu-vă satisfacția imediată pe care o meritati.

A GIF Image

Timp expediere prin Cargus: 24-48 ore

5

Beneficii aduse de comanda și livrarea online pe GiftDay.ro

Comandați cu ușurință de pe GiftDay.ro și bucurați-vă de selecție variată de cadouri unice si personalizabile, livrate rapid la ușa dvs. Economisiți timp și stres, făcând surprize plăcute celor dragi în doar câteva clicuri!

1.Conveniența

Beneficiați de maxima conveniență prin comenzi și livrări online pe GiftDay.ro.

2.Securitatea plăților

Plățile online pe GiftDay.ro sunt securizate, asigurând confidențialitatea datelor dvs. financiare.

3.Utilizarea cardului de credit

Folosirea cardului de credit pe GiftDay.ro este simplă și sigură, oferindu-vă flexibilitate și protecție în procesul de cumpărături online.

4.Urmărirea coletului dupa plată

După ce ați efectuat plata, puteți urmări stadiul coletului dvs. în timp real pe GiftDay.ro, asigurându-vă că veți fi informat la fiecare pas al livrării.

5.Gestionarea finanțelor

Beneficiați de o gestionare mai eficientă a finanțelor dvs. prin opțiunea de plată cu cardul pe GiftDay.ro, care vă permite urmărirea cheltuielilor și controlul mai bun al bugetului.